دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 102 KB
تعداد صفحات : 69
بازدیدها : 228
برچسبها : پروژه اضطراب امتحان اضطراب امتحانات دانشجويان
مبلغ : 12000 تومان
خرید این فایلاین پژوهش به منظور بررسی و مقایسه میزان اضطراب دانشجویان پسر قبل از امتحانات و در ایام امتحانات صورت گرفته است. پژوهش در سطح دانشگاه پیام نور پارساباد انجام گرفت. بعد از انتخاب نمونه لازم به منظور جمع آوری داده ها از مقیاس زونگ استفاده شد.
برای تحلیل داده های جمع آوری شده آزمون t استفاده شده .T محاسبه شده در سطح / معنی دار است که فرضیه H مورد تأیید قرار گرفت. به عبارت دیگر بین میزان اضطراب دانشجویان قبل از امتحانات و در ایام امتحانات تفاوت وجود دارد و این تفاوت از لحاظ آماری معنی دار است و به این ترتیب فرضیه پیشنهادی پژوهش مورد تأیید قرار گرفت.
فهرست
فصل اول : ادبیات پژوهش
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعریف متغیرها
فصل دوم : پایه های نظری و پیشنه تحقیق
مقدمه
اضطراب
علائم اضطراب
بیماری های که در اثر اضطراب ایجاد می شوند
رویکردهای نظری به اضطراب
اضطراب امتحان
پیشینه تحقیقات
فصل سوم : روش تحقیق
مقدمه
جامعه آماری
نمونه آماری
شیوه اجرای تحقیق
روش های آماری
فصل چهارم : یافته های پژوهشی
مقدمه
یافته های توصیفی
یافته های استنباطی
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
مقدمه
بحث و نتیجه گیری
پیشنهادهای کاربردی
پیشنهادهای پژوهشی
محدودیت های پژوهش
منابع و ضمائم
------------
منظور از اضطراب نوعی حالت هیجانی ناخوشایند و مبهم است که با پریشانی، هراس، تپش قلب، تعریق، سردرد، بی قراری و تکرر ادرار همراه است. هنگامی که فرد نسبت به کارآمدی، توانایی و استعداد خود در شرایط انسان دچار نگرانی و تردید می شود
می توان از اضطراب امتحان سخن گفت، در هنگام امتحان، به ویژه امتحانات سرنوشت ساز( کنکور و امتحان نهایی) بیشتر دانش آموزان و دانشجویان اضطراب امتحان را تجربه می کنند. وجود اندکی اضطراب در انسان طبیعی و مطلوب است و موجب افزایش تلاش و تکاپو می شود، اما اگر از حد اعتدال تجاوز کند موجب کاهش پیشرفت تحصیلی خواهد شد. به عبارت دیگر یکی از دلایل اساسی افت تحصیلی، اضطراب امتحان است که 15 تا 30 درصد از موارد تجدیدی و مردودی را به آن نسبت می دهند. دانشجویی که اضطراب امتحان دارد احساس می کند که ذهنش خالی شده و هرچه را که آموخته فراموش کرده است، چنین دانشجویی معمولاً به پرسش ها پاسخ های بی ربط، نادرست و یا ناقص می دهد و با افکاری نامربوط و ناخواسته درمورد پیامدهای امتحان درگیر است.
...
42%
58%
همانطور که در جدول فوق ملاحظه می گردد، میانگین اضطراب امتحانی دانشجویان قبل از امتحانات 42 درصد است، این میزان اضطراب نشان می دهد که اضطراب دانشجویان قبل از امتحانات طبیعی است، میانگین اضطراب دانشجویان موقع امتحانات 58درصد است، این میزان اضطراب نشان می دهد که اضطراب دانشجویان موقع امتحانات بالاتر رفته است و در طبقه اضطراب خفیف قرار می گیرد.
خرید و دانلود آنی فایل